Macarrons amb beixamel

Macarrons amb beixamel

Macarrons amb beixamel

Dificultat: el·laborada

Ingredients per 4 persones

  • 250 g. Macarrons
  • 2 Botifarres crues
  • 1 Ceba
  • 200 g. Tomàquet triturat
  • 1 l. Beixamel
  • Formatge ratllat
  • Sal i oli

Preparació

Bullirem els macarrons, els escorrerem i els passarem per aigua. Tallarem la ceba petita.

Prepararem un sofregit amb les botifarres esmicolades, quan canviïn de color hi afegirem la ceba i la deixarem coure a poc a poc fins que sigui tova.  A continuació posarem el tomàquet i un polsim de sal, deixant que es cogui tot junt uns 10 minuts més.

En una plàtera pel forn hi posarem els macarrons i el sofregit tot ben barrejat, per sobre la beixamel i el formatge ratllat, i ja ho podem gratinar al forn.

I també hauries de tastar...
  • Tallarem les albergínies al llarg a tires d'un centímetre més o menys, les salarem i les deixarem reposar 10 minuts perquè perdin l'aigua....

  • En una plàtera pel forn hi posarem una mica de beixamel al fons, al damunt anirem alternant plaques de pasta i del farciment d'espinacs i ànec....

  • Netegem i tallem la coliflor a trossos petits i la bullim amb abundant aigua amb sal....

  • Bullirem els espinacs i els escorrerem bé; les gambes , que poden ser congelades, les descongelarem i tallarem a trossos petits. Triturarem les varetes de cranc junt amb la nata líquida....

  • Farem un sofregit amb la ceba i els alls tallats petits i quan sigui tou afegirem el bacallà. Deixarem que redueixi, i quan s'hagi begut l'aigua el sofregirem tot remenant fins que s'hagi desfet...

Deixa un comentari