Dificultat: el·laborat
Ingredients
- 4 Patates
- 3 Talls de bacallà dessalat
- 1 Pot de bolets variats
- All i julivert
- Sal i Oli
Per fer la vinagreta
- Vinagre de Mòdena
- Pebre
- Sal i Oli
- Crema balsàmica
Preparació
Bullirem les patates amb la pell i tot, les pelarem i les reservarem.
Posarem aigua a escalfar, una vegada arrenqui el bull introduirem el bacallà, i quan torni a bullir el traurem. Els bolets, una vegada escorreguts, els saltejarem amb oli, all i julivert.
Prepararem una vinagreta amb una part de vinagre per tres d’oli, sal i pebre. Ho batrem ben batut i afegirem un raig de crema balsàmica per espessir-ho.
Disposarem les mil fulles de la següent manera: Una capa de patata laminada, una capa de bacallà esmicolat i una capa de bolets, anirem repetint aquesta operació acabant amb una capa de patates.
Per últim ho amanirem ben amanit amb la vinagreta i ens ho menjarem ben fresc.
Els bolets si són de temporada millor, també es pot fer amb xampinyons o bolets congelats, etc.