Mil fulles de patata, bacallà i bolets

Mil fulles de patata, bacallà i bolets

Mil fulles de patata, bacallà i bolets

Dificultat: el·laborat

Ingredients

  • 4 Patates
  • 3 Talls de bacallà dessalat
  • 1 Pot de bolets variats
  • All i julivert
  • Sal i Oli

Per fer la vinagreta

  • Vinagre de Mòdena
  • Pebre
  • Sal i Oli
  • Crema balsàmica

Preparació

Bullirem les patates amb la pell i tot, les pelarem i les reservarem.

Posarem aigua a escalfar, una vegada arrenqui el bull introduirem el bacallà, i quan torni a bullir el traurem. Els bolets, una vegada escorreguts, els saltejarem amb oli, all i julivert.

Prepararem una vinagreta amb una part de vinagre per tres d’oli, sal i pebre. Ho batrem ben batut i afegirem un raig de crema balsàmica per espessir-ho.

Disposarem les mil fulles de la següent manera: Una capa de patata laminada, una capa de bacallà esmicolat i una capa de bolets, anirem repetint aquesta operació acabant amb una capa de patates.

Per últim ho amanirem ben amanit amb la vinagreta i ens ho menjarem ben fresc.

Els bolets si són de temporada millor, també es pot fer amb xampinyons o bolets congelats, etc.

I també hauries de tastar...
  • Tallarem la ceba petita, la posarem en una cassola al foc amb el mateix oli de fregir el bacallà i deixem que s'enrosseixi. Afegirem els bolets i els saltejarem fins que s'evapori l'aigua que deixen anar....

  • Sofregirem la ceba i els alls i hi afegirem el bacallà ben espremut deixant que redueixi l'aigua; a continuació posarem les patates tot remenant....

  • Salpebrem la vedella i l'enrossirem en una cassola amb oli. A continuació la courem al forn a 250 graus junt amb l'oli d'enrossir-la i totes les verdures tallades petites, també i posarem un farcellet...

  • Afegirem els bolets, salpebrarem i els sofregirem 5 minuts més. Li espolsarem el julivert picat donant-li un parell de voltes, a continuació hi posarem la nata líquida deixant que bulli tot junt uns...

  • A continuació hi afegirem les favetes i un polsim d'all i julivert, ho deixarem tot junt 3 o 4 minuts més...

Deixa un comentari