Dificultat: fàcil
Ingredients per 2 persones
- 2 Cuixes de pollastre
- 1/2 Llimona
- 1 Raig de brandi
- 1 Branca canyella
- Sal, pebre i oli
Preparació
Salpebrem les cuixes i les posem en una cassola amb oli.
Primer les enrossirem a foc fort pels dos costats, baixarem el foc i exprimirem la 1/2 llimona per sobre les cuixes, deixarem la pell de la llimona junt amb l’oli i ho regarem amb el brandi; en aquest moment afegirem també la branca de canyella deixant que cogui a foc suau més o menys 1 horeta.
En el redactat hi poseu “deixarem la pell junt amb l’oli….”.
Aquest punt necessitaria d’una explicació més clara.
Gràcies a l’avançada
Hola Raimon, ens referim a deixar la pell de la 1/2 llimona que acabem d’esprémer.
Ja ho hem indicat, gràcies pel comentari.