Macarrons amb rovellons

Macarrons amb rovellons

Macarrons amb rovellons

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 400 g. Macarrons
  • 1/2 Kg. Rovellons
  • 1/2 l. Crema de llet
  • Oli i sal

Preparació

Bullirem els macarrons al dente, els escorrerem i reservarem. Netejarem i tallarem els rovellons a trossos.

En una paella amb oli saltejarem els rovellons amb un bon pols de sal durant 5 minuts, li afegirem la crema de llet deixant que bulli fins que comenci a espessir.

Barrejarem els macarrons amb els rovellons, els hi donarem un parell de voltes i ja ho podem servir.

I també hauries de tastar...
  • Rentarem bé els bolets, els tallarem a trossos i els saltejarem durant 3 minuts junt amb l'oli, l'all trinxat i un polsim de sal....

  • Farem un sofregit amb la ceba i els alls tallats petits i quan sigui tou afegirem el bacallà. Deixarem que redueixi, i quan s'hagi begut l'aigua el sofregirem tot remenant fins que s'hagi desfet...

  • Es pelen els alls i es tallen a làmines, es posen en una paella amb una mica d'oli i quan es comencen a daurar s'hi afegeixen les gambetes i el surimi tallat a trocets....

  • Fem un sofregit amb l'oli, la pastanaga i el porro tallats petits. Quan comenci a enrossir-se hi afegim els espàrrecs i les gambes tot tallat....

  • En una plàtera pel forn hi posarem els macarrons i el sofregit tot ben barrejat, per sobre la beixamel i el formatge ratllat, i ja ho podem gratinar al forn....

Deixa un comentari