Dificultat: fàcil
Ingredients per 8 o 10 persones
- 1 Paquet de ruca
- 400 g. Xocolata fondant
- 125 g. Ametlla molta
- 1 Cullerada de pell de taronja ratllada
- 150 g. Mantega temperatura ambient
- 1 Got de nata per muntar
- 40 g. Sucre glace
Preparació
Tallarem la ruca ben petita amb unes tisores.
Partirem la xocolata a trossos i junt amb la mantega la desfarem al bany maria o al micro, una vegada fos el remenarem i deixarem que es refredi.
Batrem la nata amb el sucre.
Afegirem l’ametlla molta i la pell de la taronja ratllada a la xocolata, ho barrejarem bé, hi afegirem la nata muntada i ho tornarem a remenar, i per últim hi afegirem la ruca barrejant-la amb molta cura.
Folrarem un motlle amb paper sulfurat i li abocarem la barreja, el posarem a la nevera fins que es solidifiqui, al moment de servir-lo el desemmotllaren i el decorarem al gust.