Trinxat de verdura i botifarra negre

Trinxat de verdura i botifarra negre

Trinxat de verdura i botifarra negre

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • Patates
  • Bledes o cols
  • Botifarra negre

Preparació

Bullirem la verdura amb aigua i sal i l’escorrerem.

Posarem al verdura amb oli en una paella i trossos de botifarra negre sense pell, l’anirem trinxant amb una forquilla fins que quedi ben xafada i la botifarra ben esmicolada; la tombarem un parell de vegades com si fos una truita deixant que es faci rossa pels dos costats i la servirem decorada amb trossos de botifarra per sobre.

I també hauries de tastar...
  • En una paella amb oli posarem els espàrrecs i un rajolí d'aigua, ho salarem i deixarem que es cogui a poc a poc. ...

  • Posarem una olla amb aigua i sal al foc i quan bulli afegirem la verdura i la cansalada que també haurem tallat a trossos petits....

  • Aquesta recepta va molt bé per preparar aperitius o un pica pica, ja que tots els ingredients els podem tenir fets o comprar-los preparats i només ens faltarà farcir-los....

  • Netejarem i trossejarem la sèpia deixant la melsa, la posarem a coure amb el mateix oli de les mandonguilles junt amb la ceba tallada i els alls trinxats, la fulla de llorer, un bon raig de vi blanc i...

  • En una paella amb l'oli i la mantega saltejarem els entrecots al punt que més ens agradi, els retirarem i reservarem....

2 Responses to “Trinxat de verdura i botifarra negre”

  1. Xavier ha dit:

    Que bo de fer, no???
    Em pareix una cosa molt senzilla que ha de donar un resultat ben bo!

    És paregut al trinxat aquell de la Cerdanya, veritat? Supose que deu ser una variant!

    Una besada des de Rossejat!

Deixa un comentari