Remenat d’ou, espàrrec de marge i botifarra negre

Remenat d'ou, espàrrec de marge i botifarra negre

Remenat d'ou, espàrrec de marge i botifarra negre

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • Espàrrecs de marge (o “trigueros”)
  • Botifarra negre
  • Oli, sal i aigua

Preparació

Triarem els espàrrecs, els trossejarem i els deixarem una bona estona amb aigua perquè perdin l’amargor.

En una paella amb oli posarem els espàrrecs i un rajolí d’aigua, ho salarem i deixarem que es cogui a poc a poc. Quan s’hagi begut l’aigua i només quedi l’oli hi afegirem trossos de botifarra negre sense pell que s’anirà esmicolant a mida que ho anem remenant.

Batrem els ous i els ajuntarem amb els espàrrecs tot remenant amb una forquilla de fusta. Quan l’ou estigui quallat ja es pot servir.

I també hauries de tastar...
  • Posarem al verdura amb oli en una paella i trossos de botifarra negre sense pell, l'anirem trinxant amb una forquilla fins que quedi ben xafada i la botifarra ben esmicolada...

  • Ho posarem tot junt en una paella amb oli i una mica d'aigua, ho salarem i deixarem que es faci a foc suau tot remenant de tant en tant....

  • Posarem una olla amb aigua i sal al foc i quan bulli afegirem la verdura i la cansalada que també haurem tallat a trossos petits....

  • Aquesta recepta va molt bé per preparar aperitius o un pica pica, ja que tots els ingredients els podem tenir fets o comprar-los preparats i només ens faltarà farcir-los....

  • Sofregirem la ceba i els alls i hi afegirem el bacallà ben espremut deixant que redueixi l'aigua; a continuació posarem les patates tot remenant....

Deixa un comentari