Llobarros amb gules

Llobarros amb gules

Llobarros amb gules

Dificultat: fàcil

Ingredients per 2 persones

  • 2 Llobarros
  • 1 Envàs de gules
  • 2 Grans d’all
  • 1 Caiena
  • Fines herbes
  • Sal i oli

Preparació

Demanarem a la peixatera que ens tregui l’espina i el cap dels llobarros.

Preescalfarem el forn a 220º.

Espolsarem els llobarros amb el preparat de fines herbes, un polsim de sal i un rajolí d’oli, i els enfornarem durant 8 o 10 minuts.

Pelarem i laminarem els alls, els sofregirem a foc suau junt amb la caiena. Afegirem les gules, els hi donarem un parell de voltes ràpides i ho reservarem.

Muntarem els plats amb els llobarros i les gules pel voltant.

I també hauries de tastar...
  • Una vegada hagis pelat les patates, les talles a làmines d'un centímetre més o menys, i omples tot el fons de la platera....

  • Aquesta recepta va molt bé per preparar aperitius o un pica pica, ja que tots els ingredients els podem tenir fets o comprar-los preparats i només ens faltarà farcir-los....

  • En una plàtera amb oli posarem les patates, les cebes, fines herbes, sal i pebre, i ho deixarem coure al forn uns 15 minuts....

  • Farem una barreja amb l'oli, la sal, el pebre blanc i les fines herbes. El salmó el tallarem a daus i el posarem dins la barreja fins que quedi ben impregnat....

  • Trossejarem els pits de pollastre a daus, tallarem les verdures a trossos....

Deixa un comentari