Dificultat: mitjana
Ingredients
- 60 g. d’Ametlles
- 40 g. d’Avellanes
- 2 Alls fregits
- 2 Alls crus
- 1 Pebrot escalivat o 3 Nyores
- 4 ó 5 Tomacons escalivats
- 3/4 l. d’Oli
- 1 Raig de vinagre
- Pebre vermell
- Pebre negre
- Sal
Preparació
Es pelen les ametlles i avellanes, s’escalden les nyores i se’ls hi treu la polpa. Es posen tots els ingredients junts i es trituren amb l’oli, si es talla s’hi posa un ou cru i es torna a lligar.
molt bona recepte. gracies.
pero no especifica amb els tomaquets.
jo els escaldo, els pelo i els trec les llabors.
i avans de treure la pell de les nyores les hidratho o les escaldo
referent al comentari anterior.
Quant dic la pell em refereixo a la polpa
Sembla que no t’has acabat de llegir bé la recepta. Pel que fa a les nyores ja ho posa, i els tomàquets ja dic escalivats que sempre es serveixen pelats.
De tota manera gràcies pel comentari, ja mirarem d’especificar-ho una mica més en properes receptes.
Receptes diferents, amb ingredientes molt habituals.
El flam de xixona pot ser molt bó,El faré aquest cap de setmana.
La pagina vostra ja la tinc a “favoritos”
TERESA
Hola Teresa, ja has fet el flam? espero que t´hagi quedat bo moltes gràcies pels teus comentaris i fins aviat.