Calçots arrebossats amb salsa de romesco

Calçots arrebossats amb salsa de romesco

Calçots arrebossats amb salsa de romesco

Dificultat: mitjana

Ingredients

  • Calçots

Per l’arrebossat (pastina)

  • 3 Ous
  • Farina
  • 1 Cullerada petita de llevat
  • 1/2 Got d’aigua
  • 1 dl. Oli
  • 1 Polsim de sal

Preparació

Netejarem els calçots deixant només la part blanca i els reservarem.

Per l’arrebossat posarem tots els ingredients en un recipient i els desfarem amb el túrmix, la pasta ha de quedar espessa, o sigui que anirem afegint farina fins que convingui.

Escalfarem oli a 160º. Enfarinarem els calçots passant-los després per la pastina, seguidament els fregirem fins que comencin a daurar-se, quan els traiem de l’oli els posarem sobre paper absorbent i ja els podem servir junt amb la salsa de romesco.

I també hauries de tastar...
  • Ho posarem tot junt en una paella amb oli i una mica d'aigua, ho salarem i deixarem que es faci a foc suau tot remenant de tant en tant....

  • Es pelen les ametlles i avellanes, s'escalden les nyores i se'ls hi treu la polpa. Es posen tots els ingredients junts i es trituren amb l'oli, si es talla s'hi posa un ou cru i es torna a lligar....

  • Enfarinarem el bacallà i el fregirem amb oli abundant fins que estigui ros, i el posarem en una cassola....

  • En una paella amb oli començarem sofregint els calçots o ceba, hi anirem afegint la resta de verdures deixant que s'estovin una mica....

  • Netejarem i tallarem el conill reservant-ne el fetge, el salpebrarem, l'enrossirem en una cassola amb oli i el reservarem....

Deixa un comentari