Estofat de vedella a la cervesa

Estofat de vedella a la cervesa

Estofat de vedella a la cervesa

Dificultat: mitjana

Ingredients per 2 persones

  • 400 g. Vedella per estofar
  • 1 Ceba
  • 1 Pastanaga
  • 1 Tros de pebrot vermell
  • 1 Porro
  • 2 Cullerades de tomàquet fregit
  • 1 Cabeça d’alls
  • 1 Fulla de llorer
  • 1 Got de cervesa
  • 1 Got d’aigua
  • 1 Raig de Whisky
  • Oli i sal

Preparació

Tallem totes les verdures petites i junt amb l’oli ho posem en una cassola, ho deixem estovar i a continuació hi afegim la vedella, la salem i ho reguem amb el Whisky. Deixem que redueixi uns moments i hi afegim un got de cervesa i un got d’aigua, el tomàquet fregit, la cabeça d’alls i la fulla de llorer.

S’ha de deixar coure a foc lent fins que la carn estigui tova, aproximadament 1 hora i quart.

Si voleu podeu afegir unes patates tallades cantelludes, fregint-les primer i deixant que bulli tot junt uns 5 minuts.

I també hauries de tastar...
  • Ho posarem tot en cru, menys les patates, en una cassola amb 4 dits d'aigua i ho deixarem bullir a foc lent durant 1 hora....

  • A mitja cocció afegim les patates tallades cantelludes i si cal hi afegim més brou. Rectifiquem la sal i mirem si la carn ha quedat tova....

  • Posarem oli en una cassola sofregint la ceba, quan es comenci a estovar afegirem els xampinyons deixant que treguin el seu suc posant-hi un polsim de sal...

  • Enfarinarem els talls i els anirem fregint una mica per cada costat, mentre estant farem un sofregit de ceba en una cassola, quan estigui tova hi afegirem el tomàquet, a continuació la vedella, ho cobrirem...

  • Salpebrem la vedella i l'enrossirem en una cassola amb oli. A continuació la courem al forn a 250 graus junt amb l'oli d'enrossir-la i totes les verdures tallades petites, també i posarem un farcellet...

Deixa un comentari