Dificultat: mitjana
Ingredients per 2 persones
- 400 g. Vedella per estofar
- 1 Ceba
- 1 Pastanaga
- 1 Tros de pebrot vermell
- 1 Porro
- 2 Cullerades de tomàquet fregit
- 1 Cabeça d’alls
- 1 Fulla de llorer
- 1 Got de cervesa
- 1 Got d’aigua
- 1 Raig de Whisky
- Oli i sal
Preparació
Tallem totes les verdures petites i junt amb l’oli ho posem en una cassola, ho deixem estovar i a continuació hi afegim la vedella, la salem i ho reguem amb el Whisky. Deixem que redueixi uns moments i hi afegim un got de cervesa i un got d’aigua, el tomàquet fregit, la cabeça d’alls i la fulla de llorer.
S’ha de deixar coure a foc lent fins que la carn estigui tova, aproximadament 1 hora i quart.
Si voleu podeu afegir unes patates tallades cantelludes, fregint-les primer i deixant que bulli tot junt uns 5 minuts.