Cuixetes de pollastre amb tòfona

Cuixetes de pollastre amb tòfona

Cuixetes de pollastre amb tòfona

Dificultat: mitjana

Ingredients per 3 persones

  • 6 Cuixetes de pollastre
  • 1 Ceba
  • 1 Porro
  • 1 Pastanaga
  • 2 Tomacons
  • 1 Cabeça d’alls
  • Tòfona
  • 1 Raig de conyac
  • 1/2 Got d’aigua
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Preescalfarem el forn a 250º.

Salpebrarem les cuixetes, pelarem i tallarem totes les verdures a trossos regulars.

En una plàtera pel forn posarem oli, les cuixetes i totes les verdures excepte la tòfona, ho taparem amb paper d’alumini i deixarem que es cogui durant 1 hora i mitja.

Ho destaparem i ho deixarem al forn fins que s’enrosseixi, quan siguin rosses les traurem del forn i laminarem la tòfona per sobre.

I també hauries de tastar...
  • En un recipient a part hi posarem 5 o 6 cullerots de brou, esperarem que comenci a bullir, afegirem un bon raig d'oli d'oliva, la tòfona ratllada i el formatge parmesà. Quan faci 5 minuts que bulli hi...

  • Tallarem el porro petit, el sofregirem i hi afegirem l'arròs i la tòfona laminada, li donarem un parell de voltes i li posarem el got de vi blanc. ...

  • Traurem el plomissol de les cuixes, les passarem per aigua, les salpebrarem i les ficarem en una cassola amb oli a foc alt, 3 minuts per cada costat....

  • Salpebres el pollastre i ho afegeixes al mateix oli junt amb la ceba i el tomàquet trossejat, la cabeça d'alls sencera i la fulla de llorer, ho deixes quasi 1 hora a foc suau. A mitja cocció ho regues...

  • Tallarem la cuixa amb dos trossos, la salpebrarem i la posarem en una cassola amb oli i l'enrossirem. A continuació afegirem totes les verdures prèviament pelades i tallades, junt amb els alls sencers....

Deixa un comentari