Galtes de porc

Galtes de porc

Galtes de porc

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 1 o  2 Galtes per persona
  • 1 Cabeça d’alls
  • 1 Ceba
  • 2 Tomacons
  • 1 Pastanaga
  • 1 Fulla de llorer
  • Vi negre, 1 got d’aigua
  • Sal, pebre i oli

Preparació

Es salpebren les galtes i es posen en una cassola amb l’oli i s’enrosseixen. Es talla la ceba en Juliana, la pastanaga a palets i els tomacons a trossos i es posa junt amb les galtes de porc, la cabeça d’alls, la fulla de llorer, el got d’aigua i el raig de vi negre.

Es deixa coure tot a foc lent fins que les galtes estiguin toves, durant més o menys 1 hora. També es pot posar tot en cru a l’olla a pressió durant una 1/2 hora amb menys quantitat d’aigua.

I també hauries de tastar...
  • Salpebrem les galtes, tallem les cebes en juliana, pelem i tallem les pastanagues a rodanxes i els tomacons a trossos....

  • Es separen els peus i es passen totes les verdures pel colador premsan-les bé. Es tornen a posar els peus a la cassola junt amb el suc i s'hi afegeix el pot de mongetes....

  • Un cop marinat l'escorrerem i el posarem en una cassola junt amb l'oli, la sal, el llorer, els alls, aigua i vi negre que el cobreixi i deixarem que es cogui a foc suau durant més o menys 2 hores...

  • Retirarem el filet i el deixarem refredar, mentrestant triturarem totes les verdures, si queden massa espesses hi posarem una mica d'aigua....

  • En una cassola farem un sofregit de ceba i tomàquet, afegirem el senglar que haurem tallat prèviament, deixant que s'enrosseixi una mica....

11 Responses to “Galtes de porc”

  1. albert ha dit:

    tinc les galtes de porc al foc, i des de aquíja començo a asseborir per mitjà del olfacte aquesta delicia culinàris.

  2. Julianmp3 ha dit:

    Avui les faig, ja tenia en ment una recepta semblant. Segur que sortiran be.
    Gracies, i bon apetit

  3. Mercè ha dit:

    Fa 15 dies vaig fer les galtes de porc seguint la teva recepta i varen sortir boníssimes-
    A casa ens encanten les teves receptes. Ànims que ho faS MOLT BÉ

  4. Luis ha dit:

    Hola,

    Una pregunta cuando dices “cassola” te refieres a “cassola de fang” o a un normal?.

    Gracies.

  5. Llorenç ha dit:

    M’encanten les teves receptes, avui faré les galtes segons la teva recepta, exit asegurat!!!!, impresionant blog de cuina, moltes gracies

  6. Maribel ha dit:

    Les he fet dues vegades, avui les tornaré a fer i em surten bonissimes, jo les cuino a l’olla a pressió però fent tots els passos de fer-ho amb la cassola i la veritat es que queden tendrissimes, es desfan a la boca. Una recepta facil i com han dit amb un dels comentaris, exit assegurat!!!

Deixa un comentari