Dificultat: fàcil
Ingredients
- 1 o 2 Galtes per persona
- 1 Cabeça d’alls
- 1 Ceba
- 2 Tomacons
- 1 Pastanaga
- 1 Fulla de llorer
- Vi negre, 1 got d’aigua
- Sal, pebre i oli
Preparació
Es salpebren les galtes i es posen en una cassola amb l’oli i s’enrosseixen. Es talla la ceba en Juliana, la pastanaga a palets i els tomacons a trossos i es posa junt amb les galtes de porc, la cabeça d’alls, la fulla de llorer, el got d’aigua i el raig de vi negre.
Es deixa coure tot a foc lent fins que les galtes estiguin toves, durant més o menys 1 hora. També es pot posar tot en cru a l’olla a pressió durant una 1/2 hora amb menys quantitat d’aigua.
tinc les galtes de porc al foc, i des de aquíja començo a asseborir per mitjà del olfacte aquesta delicia culinàris.
Avui les faig, ja tenia en ment una recepta semblant. Segur que sortiran be.
Gracies, i bon apetit
Jeje, seguiríssim 😉 bon profit !
Fa 15 dies vaig fer les galtes de porc seguint la teva recepta i varen sortir boníssimes-
A casa ens encanten les teves receptes. Ànims que ho faS MOLT BÉ
Hola Mercè, comentaris com el teu son per mi el millor premi
Gracies i fins aviat.
Hola,
Una pregunta cuando dices “cassola” te refieres a “cassola de fang” o a un normal?.
Gracies.
Doncs és igual, pot ser tan de fang com de les altres.
Adéu i gràcies.
M’encanten les teves receptes, avui faré les galtes segons la teva recepta, exit asegurat!!!!, impresionant blog de cuina, moltes gracies
Estic encantada de poder-te servir d’ajuda a la cuina i que et surtin tan bé les meves receptes.
Siau.
Les he fet dues vegades, avui les tornaré a fer i em surten bonissimes, jo les cuino a l’olla a pressió però fent tots els passos de fer-ho amb la cassola i la veritat es que queden tendrissimes, es desfan a la boca. Una recepta facil i com han dit amb un dels comentaris, exit assegurat!!!
Es ben cert el que dius, queden tendres i saboroses.
Salut.