Rosquilles d’anís

Rosquilles d'anís

Rosquilles d’anís

Dificultat: elaborada

Ingredients

  • 1 Ou
  • 3 Cullerades de llet
  • 3 Cullerades d’oli
  • 3 Cullerades de sucre
  • 1 Copa d’anís
  • 1 Pessic de sal
  • 300 g. Farina
  • 1 Sobre de royal
  • Sucre i canyella en pols per arrebossar-les

Preparació

Començarem posant tots els ingredients menys la farina i el royal, els remenarem amb les mans tombant sempre cap el mateix costat. Tot seguit hi anirem posant la farina i el royal tot remenant fins que quedi ben pastat.

A continuació, enfarinarem el marbre i amassarem la pasta uns minuts, després la deixarem reposar una mitja hora.

Per últim, prepararem les rosquilles i les fregirem amb força oli, primer d’un costat i després de l’altre. A mida que les anem traient les arrebossarem amb la barreja de sucre i canyella.

I també hauries de tastar...
  • Posarem tots els ingredients en un vol, els remenarem i anirem afegint la farina treballant-la fins obtenir-ne una massa espessa....

  • Posem els rovells en un vol (els ingredients s'han d'anar posant a poc a poc i remenant-ho). Primer hi tirem el sucre, seguit de la llet, l'oli i l'anís, la llimona ratllada, la farina, el sobre de royal...

  • quan bull es treu la llimona i es tira tota la farina de cop, s'aparta del foc i es remena ràpidament amb una espàtula fins que la pasta quedi molt fina, després es torna a posar al foc remenant sense...

  • Es posa l'oli, el moscatell, l'anís i la farina tota de cop, es pasta amb les mans fins que quedi com una plastilina, si cal s'hi afegeix una mica més de farina....

  • Excepte la matafaluga, els pinyons i l'anís, posarem la resta d'ingredients en un bol i els batrem amb el túrmix, quan estigui la pasta ben fina afegirem la matafaluga....

Deixa un comentari