Dificultat: el·laborat
Ingredients per 4 persones
- 500 g. Fideus perla
- 1 Sèpia mitjana
- 2 Costelles de porc tallada petita
- 20 Cloïsses
- 1 l. Brou de peix
- 1 Ceba
- 4 Grans d’all
- 150 g. Tomàquet en conserva
- 1 Raig de conyac
- Nou moscada
- Oli, sal i pebre
Preparació
Netejarem la sèpia, reservarem la melsa i la tallarem a trossos petits.
Trinxarem els alls i tallarem la ceba per sofregir.
Posarem les cloïsses amb aigua una bona estona perquè perdin la sorra, i les obrirem al vapor.
En una paella o cassola ample amb oli, sofregirem la costella, quan comenci a enrossir hi posarem la sèpia i la melsa, salpebrarem i deixarem que es vagi fent. Ho regarem amb un raig de conyac i quan s’evapori hi afegirem l’all trinxat, donarem un parell de remenades i a continuació hi posarem la ceba, quan comenci a estovar-se hi espolsarem la nou moscada i tot seguit els fideus.
Els deixarem sofregir tot remenant i li abocarem el brou calent. Els fideus seran cuits quan s’hagin begut el suc, cinc minuts abans d’acabar la cocció rectificarem la sal si cal i hi posarem les cloïsses.
Acabo de descobrir el teu blog i m’ha encantat. El milfulls de bacallà me l’anoto, té molt bona pinta.
Salutacions!
Anna
Gracies Anna pel teu comentari, mes que bona pinta es que esta boníssim.
Fins aviat.
M’encanten els mar i muntanya. T’han quedat uns fideus espectaculars!
Petons!