Coca del mas

Coca del mas

Coca del mas

Dificultat: el·laborat

Ingredients

  • 300 g. Farina
  • 300 g. Sucre
  • 3 Ous
  • 100 cl. Llet
  • 50 cl. Anís
  • 50 cl. Oli
  • Llimona ratllada
  • 1 Pessic de sal
  • Fruïts secs
  • 1 Sobre de royal
  • Sucre

Preparació

Separem les clares dels rovells. A les clares se’ls hi posa el pessic de sal i es pujen a punt de neu.

Posem els rovells en un vol (els ingredients s’han d’anar posant a poc a poc i remenant-ho). Primer hi tirem el sucre, seguit de la llet, l’oli i l’anís, la llimona ratllada, la farina, el sobre de royal i finalment les clares muntades. Posem tota la pasta en una bandeja amb els fruïts secs per sobre i ho ensucrem.

Escalfem el forn a 190º (dalt i baix) i ho deixem de 15 a 20 minuts.

I també hauries de tastar...
  • Excepte la matafaluga, els pinyons i l'anís, posarem la resta d'ingredients en un bol i els batrem amb el túrmix, quan estigui la pasta ben fina afegirem la matafaluga....

  • Separem els rovells de les clares (les clares les muntarem a punt de neu). Aboquem el sucre amb els rovells i ho treballem bé fins que quedi una pasta...

  • separem els rovells de les clares. Els rovells els desfarem amb el sucre i hi barrejarem la farina i el Royal a poc a poc. Per últim muntem les clares al punt de neu amb un pessic de sal i ho afegim amb...

  • Començarem posant tots els ingredients menys la farina i el royal, els remenarem amb les mans tombant sempre cap el mateix costat. Tot seguit hi anirem posant la farina i el royal tot remenant fins que...

  • Batrem l'ou i hi pintarem la pasta amb un pinzell, posarem els pinyons per sobre, les enfornarem uns 10 minuts i quan siguin rosses les traurem....

Deixa un comentari