Dificultat: mitjana
Ingredients per 2 persones
- 2 Peus de porc
- 2 Pastanagues
- 3 Naps
- 1 Xirivia
- 1 Porro
- 1 Branca d’api
- 2 Tomacons
- 1 Ceba
- 1 Cabeça d’alls
- 1 Raig de conyac
- 1 Raig de vi
- Prunes i pinyons
- Pebre vermell picant
- 1 Got i mig d’aigua
- Oli, sal i pebre
Preparació
Per començar netejarem i salpebrarem els peus. Pelarem i tallarem a trossos totes les verdures.
Posarem oli que cobreixi el fons d’una olla exprés i tot seguit els peus de porc, les verdures i la resta d’ingredients excepte les prunes i els pinyons.
Ho deixarem que es cogui aproximadament 1 hora, comprovarem el punt de cocció, i els traspassarem a una altra cassola; les verdures i el suc ho passarem pel colador xinés premen-t’ho bé i ho afegirem a la cassola on tenim els peus.
Per últim l’hi ajuntarem les prunes i els pinyons deixant-ho coure tot junt uns 5 minuts més.
També es pot fer en una olla tradicional, en aquest cas la cocció és d’aproximadament 2 hores.