Dificultat: mitjana
Ingredients
- 8 Ous
- 10 Calçots
- 4 Carxofes
- Aigua
- Sal i oli
Preparació
Traurem la pell dels calçots deixant només el tros blanc i netejarem les carxofes deixant el tros tendre i tallant-les a octaus. Ho posarem tot junt en una paella amb oli i una mica d’aigua, ho salarem i deixarem que es faci a foc suau tot remenant de tant en tant. Quan s’hagi begut tot el suc i només quedi l’oli comprovarem si està tou, si no és així ho deixarem una mica més.
Batrem els ous i els posarem com si féssim una truita sense deixar de remenar amb una forquilla o espàtula de fusta, quan qualli ja es pot apagar el foc.
Ho podem acompanyar amb unes torradetes 😉
Ideal per un sopar de dissabte, oi?! Salut.
IM-PRES-SI-O-NANT!
L’altre dia volguí comprar calçots ací a Mallorca, però anaven amb garbes de 25!!! I no vaig gosar comprar-me’n tants!
Un plat exce?lent!
Que bé, que bé, els vostres comentaris em satisfant i m’animen,salutacions i fins aviat