Dificultat: mitjana
Ingredients per 4 persones
- 350 g. Fideus del nº 2
- 800 ml. Brou de verdures (pot ser de pastilla)
- 8 Calçots o 1 Ceba
- 2 Carxofes
- 4 Espàrrecs verds
- 8 Xampinyons
- 4 Cullerades de tomàquet
- All i julivert
- Anís
- Sal i oli
Preparació
Traurem la pell dels calçots deixant només el tros blanc que tallarem a rodanxes d’1 centímetre, també netejarem les carxofes tallant-les a octaus, els xampinyons nets i laminats, i els espàrrecs trossejats.
En una paella amb oli començarem sofregint els calçots o ceba, hi anirem afegint la resta de verdures deixant que s’estovin una mica. Ho salarem, posarem l’all i julivert trinxat i el tomàquet fregit. A continuació posarem els fideus deixant-los sofregir 2 minuts junt amb les verdures i per últim el brou que tindrem calent. Ho deixarem coure fins que s’hagi begut el suc, i per últim ho regarem amb unes gotes d’anís.
Quina fideuada més bona, xè!
Amb aquestes verdures deu quedar ben gustosa… i amb aquests fideuets tan finius!
Nyam!
Sí,Sí estaba molt bona,les carxofes li donen molt bon gust.Salutacions
Prometo, que quan acabi el règim el primer que farem serà menjar una bona fiduà.
Donç espero que sigui ben aviat ,una abraçada i fins aviat