Dificultat: mitjana
Ingredients per 2 persones
- 2 Peus de porc
- 1 Fulla de llorer
- Una cabeça d’alls
- 3 Naps
- 2 Pastanagues
- 1 Ceba
- 2 ó 3 Tomacons
- Aigua
- Conyac
- Vi
- 1 Pot de mongetes
- Oli, sal i pebre vermell picant
Preparació
Demaneu que us tallin els peus de porc en 2 o 4 trossos. Passeu els peus per la flama per suplimar els pèls. Un cop nets es posen a la cassola junt amb l’oli, la fulla de llorer, la sal i el pebre vermell picant, la cabeça d’all sencera, els naps i les pastanagues trocejats, la ceba tallada i els tomacons a trocets, un raig de vi blanc i un raig de conyac, i aigua que ho cobreixi tot. Es cou a foc lent durant aproximadament dues hores fins que estiguin tous.
Es separen els peus i es passen totes les verdures pel colador premsan-les bé. Es tornen a posar els peus a la cassola junt amb el suc i s’hi afegeix el pot de mongetes. Es deixa que faci un bull tot junt i ja es pot servir.
Per fer-ho més depressa, si es vol, es pot posar tot en cru a l’olla a pressió, amb menys aigua i sense les mongetes. Es deixa bullir una hora i quan estigui ja es poden colar les verdures i afegir les mongetes com abans.
aqu tenimm la rexcepotoa
[…] Peus de porc […]