Copa de maduixots (fresons) amb crema

Copa de maduixots (fresons) amb crema

Copa de maduixots (fresons) amb crema

Dificultat: fàcil

Ingredients per 2 o 3 persones

Preparació

Prepararem la crema i deixarem que es refredi.

Netejarem els maduixots, els posarem en recipients ovalats i els cobrirem amb la crema, ens ho podem menjar natural o fred depenent del gust de cadascú.

I també hauries de tastar...
  • La pasta de full la ratllarem amb la punta d'un ganivet per tal que no s'infli com un globus, i la introduirem al forn fins que sigui rossa. Quan s'hagi refredat la cobrirem amb la crema i els maduixots...

  • Un cop fredes, o si us agraden també poden ser tèbies, posarem la crema a sobre la poma, l'ensucrarem i ho cremarem ben cremat amb un cremador...

  • Escalfarem el forn a 200 graus. Mentre estant pelarem la poma, la tallarem pel mig en 4 trossos, traurem el cor, la laminarem ben fina i la reservarem....

  • Amb un motlle o recipient rodó anirem tallant la pasta en cercles, dins de cada cercle hi posarem una bona cullerada de crema i la tancarem com si fos una mitja lluna. Per sobre hi espolsarem sucre i...

  • Quan la llet vulgui arrencar el bull afegirem tots els ingredients tot remenant, i quan espesseixi ho enretirarem del foc....

Deixa un comentari