Dificultat: mitjana
Ingredients
- 1 l. Llet
- 6 Rovells d’ou
- 250 g. Sucre
- 35 g. Midó (o Maicena)
- 1 Tros de canyella
- Pell de llimona
Preparació
Posem la llet al foc junt amb la pell de la llimona i la canyella. Del litre de llet n’haurem reservat 1 got per fer desfer els ous el sucre i el midó amb la batedora elèctrica (túrmix).
Quan la llet vulgui arrencar el bull afegirem tots els ingredients tot remenant, i quan espesseixi ho enretirarem del foc.
La crema per farcir ha de ser una mica més espessa, hi posarem 2 ous més i 15 grams més de midó.
[…] una crema catalana (veure recepta). I la reservarem. Tallarem els maduixots a làmines i també els reservarem. Escalfarem el forn a […]
[…] Crema catalana […]
[…] Crema catalana […]
[…] Crema catalana […]