Dificultat: fàcil
Ingredients per 2 persones
- 1 Pot de cigrons
- 2 Talls de bacallà dessalat
- 1/2 Ceba
- 1 Gra d’all
- 2 Cullerades de tomàquet fregit
- 6 Avellanes
- 1 Got d’aigua
- Oli
Preparació
Sofregirem la ceba i el gra d’all trinxat, quan es comenci a estovar hi posarem el bacallà tallat a trossos deixant que sofregeixi tot junt 2 o 3 minuts, a continuació el tomàquet fregit, el got d’aigua i els cigrons, deixant que bulli uns 10 minuts.
Picarem les avellanes amb la picadora o túrmix i també li ajuntarem. Si cal rectifiquem la sal a l’últim moment ja que el bacallà ja ho deix gustós.
Hola,
no dius en quin moment s´afegeixen els cigrons.
Cristina.
Tens raó Cristina, els cigrons s’afegeixen quan posem el got d’aigua.
Gràcies pel teu comentari.
Lola.