Magret d’ànec a la taronja

Magret d'ànec a la taronja

Magret d'ànec a la taronja

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 2 Magrets
  • 2 Taronges
  • 1 Cub de caldo (avecrem, magi, …)
  • 4 Cullerades de mel
  • Sal i pebre

Preparació

Amb un ganivet ben esmolat, farem uns talls encreuats per la part del greix del Magret, els untarem completament amb la mel, els salpebrarem pels dos costats i els posarem a la nevera en una plàtera tapada amb paper de film, deixant-los macerar 24 hores.

En una plàtera per enfornar, posarem el Magret esmicolant el cup de caldo per sobre i els regarem amb el suc de les taronges, els courem al forn prèviament escalfat a 220º, i un cop bulli els deixarem 5 minuts per cada costat.

Cal tenir en compte que l’interior ha de quedar d’un color rosat.

El servirem tallat a filets prims i cobert amb la salsa.

I també hauries de tastar...
  • Tallarem l'ànec a octaus i el salpebrarem. Pelarem i tallarem les pastanagues. Posarem a macerar l'ànec amb el vi, les pastanagues i les cebes durant 2 hores....

  • Una vegada s'ha tret el plomissol de l'ànec, es sala bé, es posa en una greixonera o platera fonda amb l'oli, la branca de canyella, un gotet d'aigua, tot regat generosament amb el conyac....

  • En una plàtera pel forn hi posarem una mica de beixamel al fons, al damunt anirem alternant plaques de pasta i del farciment d'espinacs i ànec....

  • Afegirem l'ametlla molta i la pell de la taronja ratllada a la xocolata, ho barrejarem bé, hi afegirem la nata muntada i ho tornarem a remenar, i per últim hi afegirem la ruca barrejant-la amb molta...

  • Per fer les mandonguilles treus la pell de les botifarres, poses els dos ous sencers crus, el pa ratllat i ho pastes tot junt. Vas afegint pa fins que puguis boleiar bé i fer les mandonguilles, finalment...

Deixa un comentari