Dificultat: el·laborat
Ingredients per 4 persones
- 4 Carxofes
- 2 Pastanagues
- 2 Cebes tendres
- 6 Alls tendres
- 30 Gambetes
- Julivert sec
- Oli, sal i pebre
Preparació
Es netegen i es tallen a trossos petits totes les verdures. Es posa tot junt amb l’oli en una paella que es vagi fent a poc a poc, quan ja casi està tou s’afegeixen les gambetes, es salpebre i es deixa tot junt 2 o 3 minuts més. Per últim s’hi posa un polsim de julivert sec i ja està.
Quan no hi ha escarxofes es pot substituir per espàrrecs verds o altres tipus de verdures.
Benvolguts, benvolgudes:
Us deixo aquest comentari per dir-vos que he descobert el vostre bloc fa pocs dies gràcies a una amiga gastroblocaire. Us vull felicitar, perquè està molt bé!
També voldria fer-vos saber que he afegit un enllaç al vostre bloc a la secció d’enllaços del nostres, http://www.olletadeverdures.cat. Si no us fa gràcias sortir-hi, ens ho dieu i el traiem de seguida!
Salut!
Doncs moltes gràcies massitet !
I gràcies també per l’enllaç, te’l tornem i així mica en mica anirem creant una anella, com ho has dit?, això gastroblocaire jeje.
Salut !