Gaspatxo

Gaspatxo

Gaspatxo

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 1,5 l. Aigua mineral
  • 1 Kg. Tomàquet madur
  • 1 o 2 Pebrots vermells
  • 2 Cebes petites
  • 2 Alls
  • 4 Pastanagues
  • 2 Pomes
  • 1 Cogombre
  • 1/2 Got d’oli
  • 1 Raig de vinagre
  • Sal

Preparació

Rentarem, pelarem, tallarem i triturarem tots els ingredients (si ens agrada posar-hi trossos de vegetals, els picarem a trossos petits per afegir-ne, també s’hi poden posar trossets de pa fregit).

Si es vol, es pot canviar el cogombre del triturat per meló, en aquest cas anul·larem les pomes.

Si sou dels que us repeteix el cogombre hi ha una solució: Una vegada tot triturat hi afegiu un iogurt. No es nota i no repeteix.

Es pren ben fresc !

I també hauries de tastar...
  • Es tallen els pebrots, les cebes i l'albergínia a troçets petits. Fiquem el pebrot i la ceba en una paella amb l'oli calent i ho deixem que es vagi fent poc a poc....

  • Per fer la salsa, poseu 4 o 5 grans d'all pelats junt amb 4 pebrots del piquillo i poseu-los amb oli en una paella durant uns minuts....

  • Anirem tallat-ho tot a trossos petits, les verdures, les olives i els palets de cranc. Afegirem la tonyina i ho amanirem amb sal, una mica (molt poc) de vinagre i força oli. Si us agrada també s'hi pot...

  • Salpebrarem el conill i l'enrossirem amb el mateix oli de la cassola, a continuació hi afegirem la picada i deixarem que es cogui a foc sua entre tres quarts d'hora a una hora, fins que sigui tou....

  • Demanarem a la peixatera que al netejar les sèpies ens hi deixi la tinta de una. Tallarem les sèpies a daus i reservarem la tinta....

Deixa un comentari