Dificultat: mitjana
Ingredients per 5 persones
- 500 g. Fideus nº 2
- 100 g. Ceps secs (deshidratats)
- 1 Ceba grossa
- 4 Alls
- Julivert, sal i oli
Preparació
Fregeixes els fideus tot remenant i els reserves. Talles la ceba a trossets petits i la fas sofregir. Poses els ceps 30 minuts amb aigua calenta (sempre el doble d’aigua que de fideus), els treus i els esprems bé, reserves l’aigua utilitzada que serà pels fideus.
Talles els ceps a trossos petits i els poses junt amb la ceba, els alls i el julibert també trinxat. Li dones un parell de voltes i ja pots afegir els fideus i l’aigua de remullar els ceps. Ho deixes coure tot junt fins que els fideus quedin tiessos.
Hola,
Gràcies per afegir-te a la Penedesfera http://www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l’Anoia, l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf.
T’agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa facis un link del teu bloc cap al portal. A la barra lateral trobaràs logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera.
Recorda que al web trobaràs tot un seguit d’eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.
Salutacions i felicitats pel bloc!
Daniel García Peris
http://www.danielgarciaperis.cat
thanks for sharing