Dificultat: mitjana
Ingredients per 3 persones
- 250 g. Fideus
- 1 Costella de porc trossejada
- 2 Carxofes
- 12 Xampinyons
- 1 Ceba
- 3 Cullerades soperes de tomàquet fregit
- Anou moscada
- 1 Rajolí d’anís
- 500 ml. Brou
- Sal i oli
Preparació
Sofregirem la costella, mentrestant tallarem la ceba petita, la part tendra de les carxofes, i els xampinyons a octaus.
Quan la costella sigui rossa posarem la ceba que es vagi fent a foc suau. A continuació la carxofa i els xampinyons fins que comencin a estovar-se, seguidament el tomàquet, un polsim de sal i un d’anou moscada, els fideus i el brou. Ho deixem que bulli fins que s’hagi begut tot el suc.
Abans d’apagar el foc els reguem amb un rajolí d’anís, ho deixem un minut més i ja estaran al punt.