Coca de full amb crema i cireres

Coca de full amb crema i cireres

Coca de full amb crema i cireres

Dificultat: mitjana

Ingredients

Preparació

Escalfarem el forn a 200 graus. La pasta de full la ratllarem perquè no s’infli. A sobre hi posarem una capa fina de crema i la ficarem al forn.

Quan la pasta de full sigui rossa la traurem i li posarem una altra capa de crema. Per últim la guarnirem amb les cireres a la cassola.

Si no és el temps de cireres també es poden comprar confitades, tot i que són molt més bones cuites per nosaltres 😉

I també hauries de tastar...
  • Traurem les cues de les cireres, i una vegada ben netes les posarem en una cassola amb el sucre a foc lent remenant de tant en tant....

  • La pasta de full la ratllarem amb la punta d'un ganivet per tal que no s'infli com un globus, i la introduirem al forn fins que sigui rossa. Quan s'hagi refredat la cobrirem amb la crema i els maduixots...

  • Escalfarem el forn a 200 graus. Mentre estant pelarem la poma, la tallarem pel mig en 4 trossos, traurem el cor, la laminarem ben fina i la reservarem....

  • Amb un motlle o recipient rodó anirem tallant la pasta en cercles, dins de cada cercle hi posarem una bona cullerada de crema i la tancarem com si fos una mitja lluna. Per sobre hi espolsarem sucre i...

  • Batrem l'ou i hi pintarem la pasta amb un pinzell, posarem els pinyons per sobre, les enfornarem uns 10 minuts i quan siguin rosses les traurem....

One Response to “Coca de full amb crema i cireres”

  1. Ostres, m’encanta, això de la crema i les cireres ha d’estar divinament bo!!!

Respon a La cuina vermella