Coques de full amb pinyons

coca-full-pinyons

coca-full-pinyons

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • Pasta de full fresca
  • Pinyons
  • Ou
  • Sucre glace

Preparació

Prescalfarem el forn a 220º.

Estirarem la pasta de full i l’anirem tallant amb un motlle.

Batrem l’ou i hi pintarem la pasta amb un pinzell, posarem els pinyons per sobre, les enfornarem uns 10 minuts i quan siguin rosses les traurem. Per últim li espolsarem el sucre glace.

I també hauries de tastar...
  • Amb un motlle o recipient rodó anirem tallant la pasta en cercles, dins de cada cercle hi posarem una bona cullerada de crema i la tancarem com si fos una mitja lluna. Per sobre hi espolsarem sucre i...

  • Excepte la matafaluga, els pinyons i l'anís, posarem la resta d'ingredients en un bol i els batrem amb el túrmix, quan estigui la pasta ben fina afegirem la matafaluga....

  • Quan la pasta de full sigui rossa la traurem i li posarem una altra capa de crema. Per últim la guarnirem amb les cireres a la cassola....

  • La pasta de full la ratllarem amb la punta d'un ganivet per tal que no s'infli com un globus, i la introduirem al forn fins que sigui rossa. Quan s'hagi refredat la cobrirem amb la crema i els maduixots...

  • Batrem els ous amb sal i pebre, els ajuntarem amb els espàrrecs fent un remenat tenint cura que no es coguin massa....

Deixa un comentari