Truita de patata, ceba i carbassó

Truita de patata, ceba i carbassó

Truita de patata, ceba i carbassó

Dificultat: mitjana

Ingredients per 6 persones

  • 2 Patates mitjanes
  • 1 Ceba
  • 1 Carbassó
  • 8 Ous
  • Oli i sal

Preparació

Pelarem i tallarem a quadrets les patates, les cebes i el carbassó.

Ho posarem tot junt en una paella amb oli, ho salarem i ho courem a foc suau, quan sigui tou ho escorrerem.

Batrem els ous amb una mica de sal, hi posarem les verdures i ho barrejarem.

En una paella que no s’enganxi hi posarem una mica d’oli, i quan sigui calent hi tirarem la barreja d’ou i verdures tot remenant amb una forquilla de fusta, abaixarem el foc i ho deixarem fins que fent un vaivé amb la paella es bellugui tota la truita, la tombarem amb l’ajuda d’un plat i deixarem que es cogui de l’altre costat. Si convé la podem girar un parell de cops més.

I també hauries de tastar...
  • Bullirem els espinacs amb aigua i sal durant 5 minuts i els escorrerem prement-los bé fins que no surti gens de suc...

  • Tallem i rentem les verdures. Mentrestant posem l'aigua amb sal i oli al foc. Quan bulli hi afegim les verdures deixant-les uns 30 minuts....

  • Netejarem els xampinyons, els laminarem i els courem a la mateixa paella del carbassó, quan s'hagin begut el suc li ajuntarem el carbassó, ho salpebrarem i ho deixarem un minut més tot junt....

  • Rentarem el carbassó, li traurem les puntes i el tallarem ben prim com per fer un carpaccio, l'emplatarem, escamparem els encenalls de parmesà per sobre i ho regarem amb la preparació de la vinagreta...

  • Per preparar els creps, barrejarem la farina tamisada amb els ous, la llet, la mantega fosa, sal i pebre. Ho passarem per la batedora i el perfumarem amb un polsim de nou moscada i deixarem reposar la...

Deixa un comentari