Braç de gitano de crema

Braç de gitano de crema

Braç de gitano de crema

Dificultat: mitjana

Ingredients

  • 4 Ous
  • 125 g. Sucre
  • Sucre de llustre
  • 125 g. Farina
  • 1 Culleradeta de Royal

Preparació

Separem els rovells de les clares. Els rovells els desfarem amb el sucre i hi barrejarem la farina i el Royal a poc a poc. Per últim muntem les clares al punt de neu amb un pessic de sal i ho afegim amb la resta.

Posem un full de paper de forn en una platera i la pasta per sobre. Ho courem al forn a 200 graus uns 8 minuts, quan estigui fred ho farcirem amb la crema i ho enrotllarem. Per últim li espolsarem sucre de llustre per sobre.

I també hauries de tastar...
  • Amb un motlle o recipient rodó anirem tallant la pasta en cercles, dins de cada cercle hi posarem una bona cullerada de crema i la tancarem com si fos una mitja lluna. Per sobre hi espolsarem sucre i...

  • Escalfarem el forn a 200 graus. Mentre estant pelarem la poma, la tallarem pel mig en 4 trossos, traurem el cor, la laminarem ben fina i la reservarem....

  • Quan la llet vulgui arrencar el bull afegirem tots els ingredients tot remenant, i quan espesseixi ho enretirarem del foc....

  • Un cop fredes, o si us agraden també poden ser tèbies, posarem la crema a sobre la poma, l'ensucrarem i ho cremarem ben cremat amb un cremador...

  • Posem els rovells en un vol (els ingredients s'han d'anar posant a poc a poc i remenant-ho). Primer hi tirem el sucre, seguit de la llet, l'oli i l'anís, la llimona ratllada, la farina, el sobre de royal...

Deixa un comentari