Filet amb salsa agredolça

Filet amb salsa agredolça

Filet amb salsa agredolça

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 4 Filets
  • 1 Cullerada de sucre de canya
  • 60 ml. Vi ranci
  • 150 ml. Fons de brou
  • 1 Cullerada de mel
  • 1 Raig de balsàmic
  • 2 Anous
  • Sal, oli i pebre

Preparació

Salpebrarem el filet, el courem al gust i el reservarem.

En una paella torrarem el sucre i anirem posant el vi ranci, el fons de brou, la cullerada de mel, el raig de balsàmic i les anous trencades. Ho deixarem coure fins que redueixi.

Posarem els filets al plat i a sobre la salsa.

Ho podem acompanyar amb patates fregides a daus.

El filet pot ser de porc o de vedella.

I també hauries de tastar...
  • Retirarem el filet i el deixarem refredar, mentrestant triturarem totes les verdures, si queden massa espesses hi posarem una mica d'aigua....

  • Salpebreu el entrecots i els poseu a la paella junt amb la mantega i l'oli. Ho deixeu coure uns minuts per cada costat fins que quedi al vostre gust. Retireu, lamineu i reserveu els entrecots....

  • Una mitja hora abans de treure'ls enretirarem el paper d'alumini perquè s'enrosseixin, abans de treure'ls comprovarem si ja són tous i si cal els deixarem una estoneta més....

  • En una paella posarem la mantega i el vi d'oporto deixant que redueixi, seguidament afegirem la nata líquida i les mostasses, fent-ho bullir fins que comenci a espessir....

  • En una plàtera pel forn hi posarem una mica de beixamel al fons, al damunt anirem alternant plaques de pasta i del farciment d'espinacs i ànec....

Deixa un comentari