Dificultat: el·laborat
Ingredients per 4 persones
- 3/4 Kg. Sèpia
- 1 Botifarra
- 1 Ou
- 1 Ceba
- 3 Grans d’all
- 4 Cullerades de tomàquet fregit
- 1 Fulla de llorer
- Pa ratllat
- Farina
- Brou de peix
- Vi blanc
- Oli, sal i pebre
Preparació
Per fer les mandonguilles traurem la pell de la botifarra i el trinxat el pastarem junt amb l’ou cru i el pa ratllat, farem les boletes i les enfarinarem, les fregirem i les reservarem.
Netejarem i trossejarem la sèpia deixant la melsa, la posarem a coure amb el mateix oli de les mandonguilles junt amb la ceba tallada i els alls trinxats, la fulla de llorer, un bon raig de vi blanc i el tomàquet fregit. Ho salpebrarem i ho deixarem coure fins que s’estovi.
Una vegada cuita hi ajuntarem les mandonguilles, el brou de peix que ho cobreixi i ho deixarem uns 10 minuts que bulli fent un xup xup tot junt, ho tastarem i si cal rectificarem la sal.
Si us ve de gust s’hi poden afegir unes patates fregides o uns pèsols per exemple.
Bon dia! Has cuinat un mar i muntanya excel·lent, ideal per avui a dinar amb una copeta de cava!! Un petó.
Bon dia parella….de fet sempre es pot millorar; pero va quedar prou bé,una abraçada