Dificultat: mitjana
Ingredients per 6 persones
- 8 Porros
- 400 g. Bacallà dessalat
- 3/4 Kg. Patates
- 3 Pastanagues
- 4 Cullerades oli d’oliva
- 100 g. Mantega
- 2 l. Aigua calenta
- Sal
Preparació
Pelarem i tallarem a rodanxes els porros i les pastanagues, les patates pelades i trossejades, i el bacallà tallat a quadrets.
En una cassola posarem a escalfar l’oli i la mantega, a continuació deixarem sofregir 5 minuts els porros, i després afegirem les patates i les pastanagues sofregint-ho 5 minuts més.
Hi abocarem l’aigua calenta deixant que bulli tot junt uns 15 minuts, aleshores afegirem el bacallà i ho deixarem bullir 15 minuts més (el temps va en funció del tipus de patata, comprovarem si ja són toves). Rectificarem la sal si cal i ja ho podem servir.
Que bo aquest plat! Ara quan vinga més el fredet, potser el faça.
😉
Doncs ja el pots fer ja que bufa fort i és fred ja,ja,ja,
gràcies i fins aviat.