Dificultat: mitjana
Ingredients
- 1 Pop d’1,7 a 2 Kg.
- Patates
- 2 Fulles de llorer
- Pebre vermell dolç i picant
- Sal i oli
Preparació
Congelarem el pop un mínim de 15 dies per trencar la fibra, una vegada descongelat posarem aigua i sal a bullir junt amb les fulles de llorer, i quan bulli l’aigua hi introduirem el pop 3 vegades posant-lo i traient-lo, tot seguit el deixarem coure entre 35 i 40 minuts punxant-lo per veure si ja és tou o si el deixem una miqueta més. Tancarem el foc i el deixarem reposar 20 minuts més amb la mateixa aigua.
Mentrestant haurem bullit les patates amb pell uns 25 minuts depenent de la mida.
Traurem el pop de l’aigua deixant que es refredi, i un cop fred el tallarem a rodanxes amb unes tisores.
Per muntar el plat laminarem les patates posant-les al fons del plat, a sobre i posarem les rodanxes de pop amanint-lo amb sal, el pebre vermell dolç i picant i un bon raig d’oli d’oliva.