Creps de carbassó

Creps de carbassó

Creps de carbassó

Dificultat: el·laborada

Ingredients pels creps

  • 150 g. Farina
  • 300 ml. Llet
  • 2 Ous
  • 15 g. Mantega
  • Sal, pebre i nou moscada

Ingredients pel farcit

  • 800 g. Carbassó
  • 300 g. Beixamel
  • 3 Cullerades de formatge ratllat
  • 3 Cullerades de tomàquet fregit
  • Sal i oli

Preparació

Per preparar els creps, barrejarem la farina tamisada amb els ous, la llet, la mantega fosa, sal i pebre. Ho passarem per la batedora i el perfumarem amb un polsim de nou moscada i deixarem reposar la massa tapada durant 30 minuts.

Untarem amb mantega una paella antiadherent, una vegada calenta cobrirem el fons amb un cullerot de la massa, quan s’hagi quallat li donarem la volta amb l’ajuda d’una espàtula i la courem per l’altre costat un moment més. Repetirem l’operació fins a acabar la barreja i a mida que les traiem de la paella les posarem l’una sobre l’altre per evitar que es refredin.

Rentarem, tallarem i sofregirem els carbassons amb oli, afegirem la beixamel, el tomàquet i el formatge, salpebrarem i ho repartirem per les creps. Les enrotllarem i les posarem en una plàtera pintades amb mantega fosa. Preescalfarem el forn a 200 graus i les enfornarem durant 15 a 20 minuts.

I també hauries de tastar...
  • Mentrestant traurem la pell del salmó, el tallarem a trossos petits i l'ajuntarem amb les verdures, l'anirem aixafant amb una forquilla per tal que s'esmigroni....

  • Tallarem les albergínies al llarg a tires d'un centímetre més o menys, les salarem i les deixarem reposar 10 minuts perquè perdin l'aigua....

  • En una plàtera pel forn hi posarem els macarrons i el sofregit tot ben barrejat, per sobre la beixamel i el formatge ratllat, i ja ho podem gratinar al forn....

  • Després hi afegeixes el carbassó, la carxofa i per últim el pot de bolets. Ho deixes coure tot junt una bona estona, ho salpebres i li poses un polsim d'all i julivert sec. Li dones un parell de voltes,...

  • Mentrestant traurem la pell del salmó, el tallarem a trossos petits i l'ajuntarem amb les verdures...

2 Responses to “Creps de carbassó”

  1. […] els creps i la salsa beixamel (veure receptes clicant als noms […]

Deixa un comentari