Dificultat: el·laborada
Ingredients per 4 o 5 persones
- 400 g. Salmó
- 6 Espàrrecs verds
- 1 Porro
- 1 Pastanaga
- 1/2 Ceba
- 200 ml. Nata líquida
- Formatge ratllat
- Oli, sal i pebre
Preparació
Tallarem totes les verdures ben petites, les salpebrarem i les posarem en una paella amb oli a foc suau.
Mentrestant traurem la pell del salmó, el tallarem a trossos petits i l’ajuntarem amb les verdures, l’anirem aixafant amb una forquilla per tal que s’esmigroni. Un cop esmigronat hi afegirem la nata líquida i deixarem que bulli fins que veiem que comença a agafar consistència, ho provarem per si cal rectificar de sal i ja ho podem retirar del foc.
Prepararem els creps i la salsa beixamel (veure receptes clicant als noms anteriors).
Farcirem els creps, ho cobrirem amb la beixamel i el formatge i ho gratinarem.
Quina bona opció, la que ens proposes! Delicioses, aquestes creps!