Creps de salmó i verduretes

Creps de salmó i verduretes gratinats

Creps de salmó i verduretes gratinats

Dificultat: el·laborada

Ingredients per 4 o 5 persones

  • 400 g. Salmó
  • 6 Espàrrecs verds
  • 1 Porro
  • 1 Pastanaga
  • 1/2 Ceba
  • 200 ml. Nata líquida
  • Formatge ratllat
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Tallarem totes les verdures ben petites, les salpebrarem i les posarem en una paella amb oli a foc suau.

Farcit creps de salmó i verduretes

Farcit creps de salmó i verduretes

Mentrestant traurem la pell del salmó, el tallarem a trossos petits i l’ajuntarem amb les verdures, l’anirem aixafant amb una forquilla per tal que s’esmigroni. Un cop esmigronat hi afegirem la nata líquida i deixarem que bulli fins que veiem que comença a agafar consistència, ho provarem per si cal rectificar de sal i ja ho podem retirar del foc.

Prepararem els creps i la salsa beixamel (veure receptes clicant als noms anteriors).

Farcirem els creps, ho cobrirem amb la beixamel i el formatge i ho gratinarem.

Creps de salmó i verduretes

Creps de salmó i verduretes

I també hauries de tastar...
  • Mentrestant traurem la pell del salmó, el tallarem a trossos petits i l'ajuntarem amb les verdures...

  • Per preparar els creps, barrejarem la farina tamisada amb els ous, la llet, la mantega fosa, sal i pebre. Ho passarem per la batedora i el perfumarem amb un polsim de nou moscada i deixarem reposar la...

  • Passats 8 o 10 minuts el traurem, retirarem el salmó i amb el suc restant hi posarem un raig de nata líquida i el farem bullir al foc fins que comenci a espessir....

  • Passarem tots els ingredients per la batedora, a continuació farem les hamburgueses. Si veiem que queden mol soltes hi afegirem farina....

  • Farem una barreja amb l'oli, la sal, el pebre blanc i les fines herbes. El salmó el tallarem a daus i el posarem dins la barreja fins que quedi ben impregnat....

One Response to “Creps de salmó i verduretes”

  1. bojosperlacuina ha dit:

    Quina bona opció, la que ens proposes! Delicioses, aquestes creps!

Deixa un comentari