Crema de carbassó

Crema de carbassó

Crema de carbassó

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 2 l. Aigua
  • 2 Carbassons
  • 1 Patata
  • 1 Ceba
  • 1 Raig de beguda de soja o nata líquida
  • Sal i oli

Preparació

Tallem i rentem les verdures. Mentrestant posem l’aigua amb sal i oli al foc. Quan bulli hi afegim les verdures deixant-les uns 30 minuts.

A continuació ho triturem amb la batedora elèctrica, ho tastem i rectifiquem la sal si cal. En aquest moment és quan hi posem un raig de nata líquida o beguda de soja, deixem que bulli un parell de minuts més i ja es pot servir.

Si us ve de gust, a l’estiu també es pot menjar fresquet de la nevera 😉

I també hauries de tastar...
  • Traurem les llavors, els filaments i la pell de la carbassa. Pelarem la patata i la ceba i ho trossejarem tot....

  • Rentarem el carbassó, li traurem les puntes i el tallarem ben prim com per fer un carpaccio, l'emplatarem, escamparem els encenalls de parmesà per sobre i ho regarem amb la preparació de la vinagreta...

  • En una paella que no s'enganxi hi posarem una mica d'oli, i quan sigui calent hi tirarem la barreja d'ou i verdures tot remenant amb una forquilla de fusta...

  • Quan la llet vulgui arrencar el bull afegirem tots els ingredients tot remenant, i quan espesseixi ho enretirarem del foc....

  • Després hi afegeixes el carbassó, la carxofa i per últim el pot de bolets. Ho deixes coure tot junt una bona estona, ho salpebres i li poses un polsim d'all i julivert sec. Li dones un parell de voltes,...

Deixa un comentari