Coliflor saltejada amb bacó

Coliflor amb bacó

Coliflor saltejada amb bacó

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • Coliflor
  • Bacó
  • Sal, oli i pebre

Preparació

Posarem en un olla l’aigua i la sal, i quan bulli hi afegirem la coliflor que haurem tallat i rentat. Deixarem que bulli 20 minuts, i quan estigui tova l’escorrerem.

Tallarem el bacó a trossos petits, els fregirem amb oli i un polsim de farina perquè no petin, fins que s’enrosseixin. Afegirem  la coliflor, li donarem un parell de voltes perquè agafi el gust, hi espolsarem una mica de pebre i ja la podem servir.

I també hauries de tastar...
  • Netegem i tallem la coliflor a trossos petits i la bullim amb abundant aigua amb sal....

  • Deixarem reduir la nata líquida i la posarem per sobre la coliflor, per últim el formatge ratllat i ja ho podem gratinar....

  • Retirarem el filet i el deixarem refredar, mentrestant triturarem totes les verdures, si queden massa espesses hi posarem una mica d'aigua....

  • Tallarem el bacó a trossos petits i el sofregirem amb oli, afegirem les panses i pinyons, li donarem un parell de voltes i a continuació posarem els espinacs....

  • Tallarem el gall a trossos i el salpebrarem. Pelarem i tallarem les pastanagues i les cebes. Posarem el pollastre en un recipient, junt amb les pastanagues, les cebes i el vi negre i ho deixarem marinar...

Deixa un comentari