Arròs primavera

Arròs primavera

Arròs primavera

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 250 g. d’Arròs
  • 1 Carbassó
  • 2 Pastanagues
  • 6 Xampinyons
  • 1 Porro
  • Gambes pelades
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Bullirem l’arròs uns quinze minuts, l’escorrerem i reservarem. Netejarem i tallarem els xampinyons, el carbassó i les pastanagues.

Posarem una paella amb oli que cobreixi el fons, sofregirem el porro i quan comenci a estovar-se hi afegirem la resta de verdures, ho salpebrarem i deixarem que es cogui a foc suau. Per últim hi posarem les gambes, ho deixarem dos minuts més i ho barrejarem amb l’arròs que havíem reservat, es pot menjar fred o calent segons el gust de cadascú.

I també hauries de tastar...
  • Es bull l'arròs amb abundant aigua i sal que quedi al dente (uns 15 minuts). S'escorra, es renta i es reserva. Es tallen totes les verduretes ben petites, es salpebren i es posen amb oli en una paella...

  • El bacallà l'esmicolarem i quan el sofregit sigui tou li afegirem, ho deixarem coure fins que s'hagi begut l'aigua de va deixant, tot seguit hi posarem l'arròs...

  • Demanarem a la peixatera que al netejar les sèpies ens hi deixi la tinta de una. Tallarem les sèpies a daus i reservarem la tinta....

  • Quan tinguem el sofregit a punt hi posarem l'arròs donant-li un parell de voltes, tot seguit el brou calent, deixarem que bulli a foc mitjà 10 minuts i a continuació hi posem les galeres i les cloïsses...

  • Poses la ceba tallada petita amb una paella amb oli. Quan s'estovi hi afegeixes les gambetes i les salteges....

Deixa un comentari