Coliflor gratinada amb cigrons i ou dur

Coliflor gratinada amb cigrons i ou dur

Coliflor gratinada amb cigrons i ou dur

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 1 Coliflor
  • 1 Pot cigrons
  • 4 Ous durs
  • Nata líquida o beixamel
  • Formatge ratllat

Preparació

Tallarem la coliflor a trossos, la bullirem uns 20 minuts i l’escorrerem. També escorrerem els cigrons i els ajuntarem amb la coliflor i els ous tallats en 4 trossos cada un.

Deixarem reduir la nata líquida i la posarem per sobre la coliflor, per últim el formatge ratllat i ja ho podem gratinar.

I també hauries de tastar...
  • Netegem i tallem la coliflor a trossos petits i la bullim amb abundant aigua amb sal....

  • Posarem en un olla l'aigua i la sal, i quan bulli hi afegirem la coliflor que haurem tallat i rentat. Deixarem que bulli 20 minuts, i quan estigui tova l'escorrerem....

  • Sofregirem la ceba i el gra d'all trinxat, quan es comenci a estovar hi posarem el bacallà tallat a trossos deixant que sofregeixi tot junt 2 o 3 minuts...

  • Bullirem els espinacs amb aigua i sal durant 5 minuts i els escorrerem prement-los bé fins que no surti gens de suc...

  • Es talla la ceba en juliana, es renten els xampinyons i es laminen, es posa tot junt amb l'oli i la sal en una cassola i es deixa coure a poc a poc....

Deixa un comentari