Amanida de pasta (margarites vegetals)

Amanida de pasta (margarites vegetals)

Amanida de pasta (margarites vegetals)

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 250 g. Pasta
  • 1/2 Pebrot vermell
  • 1/2 Ceba
  • 10 Olives
  • 1 Poma
  • 200 g. Formatge
  • Anous trencades

Per la vinagreta

  • 1 Part de vinagre de Mòdena per 3 d’oliva
  • Balsàmic
  • Salsa de soja
  • Sal i pebre

Preparació

Bullirem la pasta segons instruccions. Una vegada cuita la passarem per aigua freda i la reservarem.

Tallarem la poma i totes les verdures a trossos petits, el formatge a quadrets, i junt amb les anous ho barrejarem amb la pasta.

Prepararem la vinagreta emulsionant bé tots els ingredients i amanirem la pasta generosament. Per últim, i això va a gust de cadascú, ho regarem amb olivada.

I també hauries de tastar...
  • Partim l'alvocat pel mig, hi traiem el pinyol, el pelem i el tallem a trossos. Pelem i tallem també la poma, escorrem la llimona per sobre la poma perquè no s'oxidi (es faci negre)....

  • Posarem el formatge una estona al congelador perquè agafi consistència, el tallarem a quadrets i muntarem l'amanida de la següent manera...

  • Tallarem totes les verdures molt petites i les barrejarem amb l'oli, el vinagre, la soja, les favetes i ho salpebrarem. Aquesta vinagreta queda millor si es deixa reposar o es prepara d'un dia per l'altre....

  • Escorres i passes per aigua les llenties. Talles el pebrot, la ceba, els tomàquets, la pastanaga, els cogombrets i les anxoves tot ben petit. Ho barreges amb les llenties junt amb la tonyina, la tàpera...

  • Anirem tallat-ho tot a trossos petits, les verdures, les olives i els palets de cranc. Afegirem la tonyina i ho amanirem amb sal, una mica (molt poc) de vinagre i força oli. Si us agrada també s'hi pot...

Deixa un comentari