Dificultat: mitjana
Ingredients
- 1 Pa de motlle
- 10 Talls grans de pernil dolç
- 2 o 3 Llaunes de tonyina
- 6 Ous
- Pebrot vermell escalivat (pot ser de pot)
- Tomàquet fregit
- Sal i oli
Preparació
Batrem els ous, farem una truita plana i la reservarem.
Folrarem un motlle amb el pernil dolç, deixant la meitat del tall que pengi per fora. Sobre el pernil posarem una capa de pa de motlle, la sucarem bé amb el tomàquet i al damunt hi posarem la truita. Farem un altre capa de pa de motlle, la tornarem a sucar amb tomàquet i per sobre hi posarem la tonyina esmicolada i el pebrot a trossos petits. Per últim posarem una altra capa de pa sense sucar.
A continuació ho taparem amb el pernil que hem deixat penjant, i ho desarem a la nevera per menjar-ho ben fresquet.
Aquest pastís va molt bé per quan tenim convidats ja que es pot deixar fet amb antelació i acostuma a agradar molt.
L’altre dia en parlava amb una amiga, l’Anna, m’explicava que normalment només el fa a l’estiu. Algun dia el faré!
Ara que fa caloreta va molt bé…..