Amanida de capdells i anxoves amb vinagreta de favetes

Amanida de capdells i anxoves amb vinagreta de favetes

Amanida de capdells i anxoves amb vinagreta de favetes

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 4 Capdells
  • 16-20 Anxoves

Per la vinagreta

  • 1/4 l. Oli oliva
  • 100 ml. Vinagre mòdena
  • 10 ml. Salsa soja
  • 1 Pastanaga
  • 1/2 Ceba
  • 1/4 Pebrot vermell
  • 3 Cogombrets
  • 8 Tàperes
  • 1/2 Pot de favetes amb oli
  • Sal i pebre

Preparació

Tallarem totes les verdures molt petites i les barrejarem amb l’oli, el vinagre, la soja, les favetes i ho salpebrarem. Aquesta vinagreta queda millor si es deixa reposar o es prepara d’un dia per l’altre.

Tallarem els capdells en 4 o 6 trossos, hi posarem els filets d’anxova i ho regarem amb força vinagreta.

I també hauries de tastar...
  • Tallarem el pernil a trossos petits, els saltejarem amb una mica d'oli a la paella. Hi afegirem les favetes prèviament escorregudes deixant-ho tot junt un parell de minuts i les reservarem....

  • Començarem tallant totes les hortalisses molt petites, escorrerem les favetes i ho barrejarem tot amb la vinagreta deixant-ho macerar 24 hores a la nevera....

  • Escorres i passes per aigua les llenties. Talles el pebrot, la ceba, els tomàquets, la pastanaga, els cogombrets i les anxoves tot ben petit. Ho barreges amb les llenties junt amb la tonyina, la tàpera...

  • Vas alternant trossos de cabdells i d'endívies, al mig hi poses el blat de moro i pel voltant la pastanaga i els maduixots. Ho amaneixes amb sal oli i vinagre i ho pintes amb el balsàmic....

  • Tallarem la poma i totes les verdures a trossos petits, el formatge a quadrets, i junt amb les anous ho barrejarem amb la pasta....

Deixa un comentari