Dificultat: fàcil
Ingredients per 4 persones
- 1 Pot de llenties
- 1/2 Pebrot vermell
- 1 Ceba tendre
- 1 Pastanaga
- 2 Tomàquets
- 4 Cogombrets amb vinagre
- Tàpara al gust (alcaparra)
- 4 Filets d’anxova
- 1 Llauna petita de tonyina
- Olives al gust
- Vinagre de Mòdena
- Salsa de soja
- Olivada
- Oli i sal
Preparació
Escorres i passes per aigua les llenties. Talles el pebrot, la ceba, els tomàquets, la pastanaga, els cogombrets i les anxoves tot ben petit. Ho barreges amb les llenties junt amb la tonyina, la tàpera i les olives.
Fas una vinagreta amb una part de vinagre i tres d’oli, sal i una cullerada de salsa de soja. Ho barreges bé i ho afegeixes a les llenties. Dilueixes l’olivada amb oli, ho poses pel damunt i ho remenes tot bé. Cal servir-ho ben fresquet.
Quants tomàquets li poses? Gràcies
Hola Maria, disculpa’m he revisat la recepta i ja veig que hi falta la quantitat de tomàquets, doncs en poso dos.
Ja ho hem editat, gràcies.
Salut i fins aviat.