Dificultat: elaborat
Ingredients per 4 persones
- 400 g. Fideus nº 2
- 800 ml. Fumet de peix
- 1 Sèpia
- 4 Gambes
- 4 Escamarlans
- 1 Ceba
- 3 Alls
- Oli, sal i julivert
Preparació
Poses l’oli en una paella i fregeixes els fideus tot remenant contínuament perquè no es cremin, i els reserves.
En el mateix oli fas el sofregit de ceba, alls i julivert, afegeixes la sèpia neta i tallada i la deixes a foc lent una bona estona. Per últim hi poses les gambes i els escamarlans i ho sales. Els deixes uns moments per cada costat, els treus i els reserves.
Ja pots posar els fideus amb la sèpia i el fumet calent, abans que s’acabi de veure el suc hi afegeixes les gambes i els escamarlans.
quina bona pinta que te, per la fideua et felicito, molt be lola
ets una bola cuinera, en lloc de ser cambrera hauries de ser cuinera que segur que ho fas millor de cuinera
Gràcies pel teu comentari Júlia,
Ara que ja has aprovat tots els exàmens i et queda més temps lliure, pots provar de fer-la tu que jo ja sé que saps cuinar molt bé.