Dificultat: mitjana
Ingredients per 2 persones
- 400 g. Favetes congelades
- 10 Gambetes pelades
- 4 Espàrrecs verds
- Bolets variats al gust
- All i julivert picat
- Oli, sal i pebre
Preparació
Bullirem les favetes amb aigua i sal durant uns 15 minuts, comprovarem si estan toves, les escorrerem i les reservarem.
Posarem de 4 a 6 cullerades d’oli en una paella, tallarem els bolets i els espàrrecs i junt amb les gambetes ho saltejarem 3 o 4 minuts. A continuació hi afegirem les favetes i un polsim d’all i julivert, ho deixarem tot junt 3 o 4 minuts més, comprovarem el punt de sal i ho rectificarem si cal.
Plats molt fàcils i de bon menjar i fer !!!
Gràcies, així una s´anima a cuinar el menjar de sempre !!
Gracies amb tu pel comentari i per animar-te a fer les meves receptes, quan t’animes cuinar es molt fàcil i el resultat deliciós.
Una abraçada.