Cuixa de pollastre de pagès rostida

Cuixa de pollastre de pagès rostida

Cuixa de pollastre de pagès rostida

Dificultat: fàcil

Ingredients per 1 o 2 persones

  • 1/4 Cuixa de pollastre
  • 1 Ceba
  • 1 Tomàquet
  • 4 o 5 Grans d’all amb pell
  • Conyac
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Tallarem la cuixa amb dos trossos, la salpebrarem i la posarem en una cassola amb oli i l’enrossirem. A continuació afegirem totes les verdures prèviament pelades i tallades, junt amb els alls sencers.

Deixarem que es cogui a foc suau fins que les verdures quedin com eixutes, en aquest moment ho regarem amb conyac, i deixarem que s’acabi de coure fins que el pollastre estigui tou.

I també hauries de tastar...
  • Traurem el plomissol de les cuixes, les passarem per aigua, les salpebrarem i les ficarem en una cassola amb oli a foc alt, 3 minuts per cada costat....

  • Primer les enrossirem a foc fort pels dos costats, baixarem el foc i exprimirem la 1/2 llimona per sobre les cuixes...

  • En una plàtera pel forn posarem oli, les cuixetes i totes les verdures excepte la tòfona, ho taparem amb paper d'alumini i deixarem que es cogui durant 1 hora i mitja....

  • Trossejarem els pits de pollastre a daus, tallarem les verdures a trossos....

  • Salpebres el pollastre i ho afegeixes al mateix oli junt amb la ceba i el tomàquet trossejat, la cabeça d'alls sencera i la fulla de llorer, ho deixes quasi 1 hora a foc suau. A mitja cocció ho regues...

2 Responses to “Cuixa de pollastre de pagès rostida”

  1. Mercè ha dit:

    He fet aquest plat i com sempre èxit assegurat.
    Fa dies que no incorpores receptes noves, ho dic perquè consulto molt sovint la teva pàgina; espero que estiguis bé.

    Una abraçada

Deixa un comentari