Pit de pollastre a la mostassa

Pit de pollastre a la mostassa

Pit de pollastre a la mostassa

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 4 Pits de pollastre desossats
  • 1/2 Got de vi blanc
  • 1/2 Got d’oli
  • Sal i pebre

Per la salsa de mostassa

  • 1/2 l. Nata líquida
  • 1 Tall de mantega
  • 1 Copa d’oporto
  • 1 Cullerada sopera de mostassa antiga
  • 1 Cullerada sopera de mostassa dijon

Preparació

Salpebrarem els pits de pollastre, els courem amb l’oli i el vi a foc lent durant 15 a 20 minuts i els reservarem.

En una paella posarem la mantega i el vi d’oporto deixant que redueixi, seguidament afegirem la nata líquida i les mostasses, fent-ho bullir fins que comenci a espessir. Introduirem els pits de pollastre dins la salsa deixant-ho un moment tot junt i ja ho podem servir.

Aquesta salsa va bé pel llom, la pasta i moltes altres coses.

I també hauries de tastar...
  • Trossejarem els pits de pollastre a daus, tallarem les verdures a trossos....

  • Per preparar la salsa, la base és la maionesa, a la que hi barrejarem mostassa i les verdures escorregudes i passades per aigua, unes gotes de tabasco i ho remenarem fins que quedi ben mesclat....

  • Tallarem la cuixa amb dos trossos, la salpebrarem i la posarem en una cassola amb oli i l'enrossirem. A continuació afegirem totes les verdures prèviament pelades i tallades, junt amb els alls sencers....

  • Primer les enrossirem a foc fort pels dos costats, baixarem el foc i exprimirem la 1/2 llimona per sobre les cuixes...

  • Traurem el plomissol de les cuixes, les passarem per aigua, les salpebrarem i les ficarem en una cassola amb oli a foc alt, 3 minuts per cada costat....

Deixa un comentari